Новото попълнение на Барселона Антоан Гризман определи бившия си клуб като

...
Новото попълнение на Барселона Антоан Гризман определи бившия си клуб като
Коментари Харесай

Гризман определи роптаенето на Атлетико като жалко

Новото попълнение на Барселона Антоан Гризман дефинира някогашния си клуб като " презрян ". Причина за това е реакцията на  " дюшекчиите "  относно прехвърлянето му при каталунците.
 Гризман е гладен за триумфи с екипа на Барса (видео)
В края на миналата седмица Барса публично разгласи французина. Тимът от " Камп Ноу " заплати откупната уговорка на Гризман, която е на стойност 120 милиона евро.

От Атлетико обаче настояват, че сделката сред французина и Барселона е направена доста по-рано, когато съгласно контракта на нападателя клаузата е била на стойност 200 милиона евро.



Поради тази причина мадридчани взеха решение да изразят недоволството си от обстановката, като подадат тъжба до ФИФА.

" Реакцията на Атлетико е жалка. Умишлено отидох да приказвам с тях, с цел да не останат сюрпризирани и да могат да се приготвят за бъдещето. Имахме сделка, само че по-късно тя се промени, такива неща се случват, те би трябвало да го одобряват.

" Лионел Меси е номер 1 в света и образец за всички други играчи. В НБА имаш ЛеБрон Джеймс, а във футбола имаш Меси.

Той ще бъде легенда в очите на моите деца и на техните деца. За мен е благополучие, че ще мога да играя с него ", сподели Гризман, представен от БГНЕС.

Иначе по-рано през днешния ден той и другите две нови попълнения на Барселона - Френки де Йонг и Нето започнаха тренировки с каталунците.

Днес испанските първенци направиха първо занятие от предсезонната си подготовка, откакто през вчерашния ден футболистите минаха функционални проби.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР